Gode eksempler på hvordan Skolefruktordningen fungerer

Skolefrukt har vært og filmet på noen skoler rundt om i landet hvor fruktordningen fungerer meget bra. Dette for å gi inspirasjon og ideer til andre skoler når det gjelder administrasjon og organsiering av skolefrukt.

se flere filmer her




Fra jord til bord

Hensikten med konseptet ”Fra jord til bord” er å øke kunnskapen om frukt og grønnsakers opprinnelse og livssyklus blant barn i 4. og 6. klasse. Samtidig håper vi at dette gir økt mestringsfølelse samt lyst og interesse for å spise mer frukt og grønt.

Konseptet møter kompetansemål i Mat og Helse : Fortelle om en utvalgt råvare og hvordan den inngår i matvaresystemet, fra produksjon til forbruk.

mer om fra jord til bord




Valg av skolefruktleverandør

Skolefrukt og Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) har inngått avtaler med i alt 9 leverandører i Norge om lokal leveranse av Skolefrukt for perioden august 2016 til og med juni 2018. Det er skolen selv som velger hvilken leverandør de ønsker å benytte seg av.

les hele saken
tidligere nyheter


 

flere matpakketips finner du her